Καλός απολογισμός στην Σλοβενία συνέχεια για Κροατία

Από: Stelios Pericleous

O τελικός απολογισμός, μετά τα αποτελέσματα και της δεύτερης ημέρας του προπονητικού καμπ της Σλοβενίας είναι αρκετά ενθαρρυντικός. Στους 8 συνολικά αγώνες πετύχαμε  4 νίκες και 4 ήττες με 11-11 στα σετ.

Σήμερα, μετά τις χθεσινές πολύ καλές εμφανίσεις και 3-1 νίκες, αγωνιστήκαμε με τις 4 κορυφαίες ομάδες του Πανεπιστημίου USC. Πετύχαμε 1 νίκη αλλά χάσαμε 3 φορές με το ίδιο σκορ (1-2). Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Ευάγγελος Κουτουλέας δήλωσε ευχαριστημένος, αφού όλες οι εμφανίσεις μας ήταν πολύ καλές.  “Επιπλέον ” συνέχισε, “οι δυο ομάδες είναι νεοσύστατες και χρειάζονται κάποιο χρόνο για να δεθούν καλύτερα.  Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο επάξια στις διεθνείς διοργανώσεις που έχουμε το 2019”.

Αύριο, η ομάδα των Αγγελοπούλου/Κωνσταντοπούλου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κουτουλέα αναχωρεί για την πόλη Umag στην Κροάτια, όπου Τρίτη και Τετάρτη έχουν άλλο ένα διεθνές προπονητικό τουρνουά με προσθήκη ομάδων της Κροατίας. Η δεύτερη μας ομάδα (Κουσάροβα/Ζεμπύλα) επιστρέφει στην Κύπρο απόψε αφού η Έρικα Ζεμπύλα ένιωσε κάποια ενόχληση στην μέση και θα προχωρήσει σε εξετάσεις.