Στην Πάφο ο αγώνας γκολφ Cyprus Amateur Men’s Open 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Άρχισε χθες Παρασκευή και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή ο αγώνας γκολφ Cyprus Amateur Men’s Open που φέτος διεξάγεται στο Secret Valley Resort.

Ο συναρπαστικός και αμφίρροπος τα τελευταία χρόνια αγώνας προσελκύει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, το ενδιαφέρον δεκάδων παικτών γκολφ τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της αναβάθμισης του αθλήματος.

Στον φετινό αγώνα, προστίθεται στην ανακοίνωση, λαμβάνουν μέρος , πέραν των πενήντα ερασιτεχνών παικτών γκολφ από την Κύπρο, άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και από τρίτες χώρες.

Τα τελευταία χρόνια λόγω και της σημαντικής προβολής που γίνεται τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ όσο και από το Υφυπουργείο Τουρισμού , στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί.

Τον περσινό αγώνα κέρδισε ο Γιώργος Καλπακας ο οποίος ήταν ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία του αθλήματος που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Κατά την αυριανή τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι απονομές.