Ένας Παφίτης στην κορυφαία 11άδα στα βραβεία του ΠΑΣΠ και αναδέιχθηκε και ο κορυφαίος Κύπριος!

Από: Stelios Pericleous

O Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της σεζόν στα βραβεία του ΠΑΣΠ αναδέιχθηκε και ο κορυφαίος Κύπριος. Ο Παφίτης αμυντικός, πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά και η επιβράβευση ήρθε απόψε. Επίσης, τρεις Κύπριοι αναδείχθηκαν φέτος στην καλύτερη ενδεκάδα οι Νικόλας Ιωάννου, Χάμπος Κυριάκου και Ματίας Σπόλιαριτς.

 Δήλωσε κατά την βράβευση του o Niκόλας Ιωάννου:

«Να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος που μπήκα στην καλύτερη 11άδα της σεζόν. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που με ψήφισαν και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που με βοήθησαν αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει».

Για το γεγονός ότι φέτος διακρίθηκε σαν αριστερός στόπερ σε τριάδα στην άμυνα;

«Μου αρέσει η θέση στα στόπερ με τρεις στην άμυνα αλλά μπορώ να παίξω και σαν αριστερός μπακ».

Για την βράβευση του σαν κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής;
«Υπάρχουν και άλλοι συμπάικτες μου που θα μπορούσαν να ήταν κορυφαίοι. Ο Χάμπος και ο Ματίας ήταν για μένα οι κορυφαίοι».

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΣΠ υπό την αιγίδα της ΚΟΠ, έδωσε το παρών του όλο το ποδόσφαιρο και όχι μόνο με τους κορυφαίους να παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Musa Al-Taamari του ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής (MVP) του κυπριακού πρωταθλήματος της σεζόν. Κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνα Σάββας Πουρσαϊτίδης.

H κορυφαία 11άδα της σεζόν:

Κορυφαίος τερματοφύλακας o Robert Veselovsky της Νέας Σαλαμίνας.

Στην καλύτερη αμυντική τετράδα οι Joao Pedro (Απόλλωνας), Kevin Lafrance (ΑΕΛ), Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ) και Valentin Roberge(Απόλλωνας).

Καλύτεροι μέσοι οι Χάμπος Κυριάκου (Απόλλωνας), Lucas Souza (ΑΠΟΕΛ) και Ματίας Σπόλιαριτς (Αλκή).

Καλύτεροι επιθετικοί οι Musa Al-Taamari (ΑΠΟΕΛ), Kingsley Onuegbu(Νέα Σαλαμίνα) και Ivan Trickovski (ΑΕΚ).