Στις 20 του Μάη η ετήσια Γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της ΚΟΠ, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 του Μάη. Η γιορτή θα γίνει στο Παβίλιον στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 20:00 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Στην Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές  και οι ομάδες που διακρίθηκαν στην ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 σε επίπεδο Παίδων, Νέων και Ανδρών, οι ομάδες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις Εθνικές μας καθώς και οι πολυτιμότεροι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες των Εθνικών μας.

Επίσης θα ανακοινωθεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και θα βραβευτεί ο ποδοσφαιριστής που το πέτυχε, θα τιμηθούν οι πρώτοι σκόρερ των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας καθώς και ο κορυφαίος διαιτητής και βοηθός διαιτητής ενώ, όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχουν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

Ο κατάλογος με τους βραβευθέντες, θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων.