Στην Πάφο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες τένις 

Από: Μαρίνα Σταύρου

To Tennis Europe με τη στήριξη της Carbo One, διοργανώνει και πάλι στην Κύπρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα C1 Cup Tennis Europe για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

H Carbo One, μια από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες εμπορίου γαιάνθρακα στον κόσμο, στηρίζει και ενισχύει τα νέα αθλητικά ταλέντα.

Η Ακαδημία Τένις στο Aphrodite Hills Resort, με 9 επαγγελματικά γήπεδα, θα φιλοξενήσει τη διεθνή διοργάνωση στις 11-18 Μαΐου 2019 ενώ οι αποστολές των χωρών θα έχουν και την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή του στο πανέμορφο Aphrodite Hills Resort αφού θα παραχωρηθεί δωρεάν διαμονή/διατροφή σε όλους τους αθλητές του main draw και στο συνοδό (γονέα ή κηδεμόνα) του κάθε παίχτη μέχρι τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι.

Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό θεατών ενώ η παρουσία των διεθνών νεαρών αστεριών του τένις είναι δεδομένο πως θα είναι και πάλι εκπληκτική.

Η διεθνής διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη και της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη.

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς το κοινό.