Ο Λεόντιος στην Ελληνική Sportexpo 2019- Συναντήθηκε με Θρύλους του Ελληνικού Αθλητισμού

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο συμπολίτης μας και μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Λεόντιος Τσέλεπος εκπροσωπώντας τον οργανισμό στην 4η Sportexpo 2019 όπου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για την γνωστοποίηση της κοινής υποψηφιότητας – πρότασης της Ελλάδος για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2030 και άλλων γεγονότων μαζί με την Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι η γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα και η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων. Σημαντικός σταθμός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη της άθλησης για άτομα με αναπηρία με σκοπό την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.

Ο ΚΟΑ συμμετέχει για πρώτη χρονιά και τα οφέλη από τη συμμετοχή, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών αλλά και την ανάπτυξη δικτύου επαφών είναι σημαντική για την προσπάθεια να κάνει ο αθλητισμός το επόμενο βήμα.

Ο Λεόντιος στο πλαίσιο της έκθεσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με θρύλους του ελληνικού αθλητισμού όπως ο Άγγελος Χαριστέας, Μπανε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Αλέξανδρος Νικολαίδης ολυμπιονίκης Τάε Κβο Ντο.