Ήττα στην Αραδίππου για τον Ακρίτα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα που τον αφήνει καθηλωμένο στην 12η θέση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ακρίτας Χλώρακας.

Το σύνολο του Κώστα Σωκράτους έχασε σε εκτός έδρας παιχνίδι από την Ομόνοια Αραδίππους με σκορ 2-1 και ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Λάμπρο Φυλακτού στο 31ο λεπτό της συνάντησης. Ο δυναμικός αμυντικός με δυνατό κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η χαρά ωστόσο για τους παίκτες του Ακρίτα δεν κράτησε για πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ούρος σε 1-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ο Σλοβένος με σουτ νίκησε τον Ανδρέα Βασιλείου και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ομόνοια κατάφερε νωρίς να πάρει για πρώτη φορά στον αγώνα προβάδισμα στο σκορ. Και πάλι ο Ούρος βρήκε δίκτυα, αυτή την φορά με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-1.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, όμως η ομάδα της Αραδίππους έγινε πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, καθώς βρήκε πολλούς κενούς χώρους.

Το 2-1 υπέρ της Ομόνοιας ήταν και τελικό αποτέλεσμα.