Ποια η μεγαλύτερη προσφορά (μέχρι στιγμής) για τη φανέλα του Τάκη Μαυρή (συνεχίζεται ο πλειστηριασμός)

Από: Antri Pilea

Άρχισε την Τετάρτη 3 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι ο πλειστηριασμός για την ιστορική φανέλα που φορούσε ο Τάκης Μαυρής στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την τότε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία στις 12 Φεβρουαρίου 1983.

Φορώντας τη φανέλα αυτή, ο Τάκης Μαυρής είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της Εθνικής μας στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 και μετά από επιθυμία του, τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα δοθούν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου του.

Ο πλειστηριασμός θα γίνεται μόνο με την υποβολή γραπτών προσφορών στο Γραφείο του Προέδρου της ΚΟΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (κ. Αφροδίτη Χατζηπαναγή).

Η εκάστοτε πιο ψηλή πλειοδοσία θα ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, χωρίς να αποκαλύπτεται όμως το όνομα του πλειοδότη. Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι και αφού ο πλειστηριασμός ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθεί η μεγαλύτερη προσφορά καθώς και το όνομα του τελευταίου πλειοδότη, εάν αυτός το επιθυμεί.

*Η πιο ψηλή προσφορά αυτή την στιγμή είναι 3000 ευρώ (4 Απριλίου 2019, 08:00)