Νίκη-βάλσαμο για την Πάφο FC στο Παραλίμνι (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με δύο γκολ του Γενς Κουλς η Πάφος FC έφυγε με τους υπερπολύτιμους  τρεις βαθμούς από το «Τάσος Μάρκου», καθώς κέρδισε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με σκορ 1-2. Δύο πρόσωπα παρουσίασε το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς, ωστόσο στο τέλος πήρε το ζητούμενο που την φέρνει στους 25 βαθμούς.

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα καθώς στο 10ο λεπτό βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2, με δύο πανέμορφα γκολ του Γενς Κουλς. Συγκεκριμένα, στο 6’ ο Βέλγος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 10’ μετά από ωραία συνεργασία και εξαιρετικό τελείωμα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Πάφο FC να δείχνει να μην έχει πρόβλημα να κρατήσει το σκορ. Το 0-2 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς ήταν αγνώριστο. Όπως ήταν λογικό το Παραλίμνι άσκησε πίεση για να μειώσει στο σκορ, με τους παίκτες της Πάφου να μην μπορούν να αλλάξουν πάνω από 2-3 πάσες.

Οι επιθέσεις των γηπεδούχων διαδέχονταν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σκοράρουν στο 57ο λεπτό με την προβολή του Μηνά Αντωνίου.

Στην συνέχεια οι «βυσσινί» με την ψυχολογία υπέρ τους πλέον πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Μολ. Οι αλλαγές του Ζέλικο Κόπιτς βοήθησαν να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και η Πάφος FC να φύγει νικήτρια με σκορ 1-2 από το «Τάσος Μάρκου».