Πάφος FC: “Η κακή συμπεριφορά μερίδας των φιλάθλων μας, έχει προκαλέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα”

0
274

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πάφος FC με αφορμή τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την ΚΟΠ λόγω της συμπεριφοράς μερίδας των φιλάθλων της στα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΦΟΣ FC:

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ε.Ν.Π στο Παραλίμνι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στη πρώτη κατηγορία. Στο δύσκολο και σημαντικό αυτό παιχνίδι, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας και όλων των φιλάθλων της Πάφου, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η παρουσία του κόσμου της ομάδας μας είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι και πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της Πάφου, να αποτελέσουν το σημαντικότερο στήριγμα της Διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, για να πετύχουμε όλη μαζί τον μεγάλο μας στόχο.
Η μαζική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι σημαντική, ωστόσο το σημαντικότερο είναι η παρουσία τους να είναι σε κόσμια πλαίσια και να βοηθούν την ομάδα, χωρις να της δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.
Δυστυχώς, στα τελευταία παιχνίδια μας εντός έδρας, μεμονομένη μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας με την κακή συμπεριφορά τους, προκάλεσαν προβλήματα στο Σωματείο μας καθώς έχουν επιβληθεί βαρύτατα οικονομικά πρόστιμα.
Η κακή συμπεριφορά αυτής της μικρής μερίδας, έχει προκαλέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, το οποίο θα επωμιστεί η Διοίκηση και οι επενδυτές και δυστυχώς θα σπαταληθούν αρκετά χρήματα για την εξόφληση των προστίμων, ενώ αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να αξιοποιηθούν σε για άλλους σημαντικότερους σκοπούς, ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο για να εξοφληθούν όλες οι υποχρεώσεις μας για τα ετήσια κριτήρια του Μαρτίου.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας και τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους μας, να κρατήσουν μακριά από την ομάδα παρόμοιες συμπεριφορές και τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα.
Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές και σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε παρόμοια περιστατικά, τότε θα κινηθούμε νομικά εναντίον αυτών των φιλάθλων και θα τους απομακρύνουμε από την ομάδα.