Έκανε το πρώτο βήμα ο KORANTINA HOMES Παφιακός

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το δεξί μπήκαν στο αποψινό παιχνίδι οι παίκτριες του Στέλιου Μασιά στο πρώτο σετ για το Κύπελλο Πετόσφαιρας γυναικών απέναντι στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη επικρατώντας με 25-22.

Το δεύτερο σετ ήταν για τις παίκτριες του KORANTINA HOMES Παφιακός ένα κυνηγητό από την αρχή μέχρι το τέλος αφού από το 1-5 το παιχνίδι πήγαινε διαρκώς με 2-3 πόντους διαφορά με την ομάδα μας να “κυνηγαει” τις φιλοξενούμενες οι οποίες τελικά επικράτησαν με επίσης 22-25.

Στο τρίτο σετ ο Παφιακός με την Μίλκα ασταμάτητη έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του και δεν άφησε περιθώριο στις φιλοξενούμενες να πάρουν ανάσα. Με ένα επιθετικό μπαράζ από την αρχή, με την μίλκα και Βολπαρ αποτελεσματικές και την Τιλλεϋ εκπληκτική στο σέρβις οι “Παφίτισσες” επικράτησαν με 25-21.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι “μπλε” που απόψε φορούσαν λευκές στολές με τη βοήθεια του κόσμου τους επικράτησαν και πάλι με 25-22 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το τελευταίο διάστημα άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα. Στην πρώτη η Ολυμπιάδα κέρδισε με 3-0 σετ στην έδρα της και στην δεύτερη ο Παφιακός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 3-2 σετ στην Πάφο.

Να αναφέρουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί  στις 2 Απριλίου, στο κλειστό «Νεάπολη-Επιστροφή, στην Λευκωσία.

Μίλκα, Βορπάλ, Γιωργάλλα, Τολεντίνο, Τιλλεϋ, Χριστοδούλου, Κουππη (Λίμπερο), Τάκη, Δημητρίου

Τα σετ: 25-22, 22-25, 25-21, 25-22.