Μπόουλινγκ: Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε το “Al Stars Championship 2019” στην Πάφο (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου το “ALL STARS CHAMPIONSHIP 2019” της Κυπριακής ομοσπονδίας Μπόουλιγνκ, το οποίο διεξάχθηκε στο “COSMIC Bowling Center”στην Πάφο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τον διαγωνισμό δυάδων. Στην 1η θέση τερμάτισε η δυάδα της Εθνικής αποτελούμενη από τους αθλητές Νεοκλή Ηροδότου/FBA-Νάντια Ηροδότου/FBA ενώ στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα τερμάτισαν η δυάδα του Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού Ηρακλής Κυριάκου – Κυριάκος Κυριάκου και η δεύτερη δυάδα της Εθνικής ΘέοςΑναστασίου/RnB – Νίκη Σχίζα/FBA.

Ακολούθησε το απόγευμα της ίδιας μέρας το ατομικό όπου στην 1η θέση τερμάτισε ο Κυριάκος Κωνσταντίνου/FBA στην 2η θέση ο Philip Kargotis/RNB και στην 3η θέση ο Γιώργος Χατζηστεφάνου/ΝΒΑ.

Την Κυριακή το πρωί ξεκίνησε το ομαδικό το οποίο χάρισε πολλές συγκινήσεις με τα μετάλλια να αλλάζουν χέρια συνεχώς και που στο τέλος επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη. Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσιας(Φριξος Γεωργίου,Γιώργος Χατζηστεφάνου,Τώνια Μονογιού,Ανθή Λοιζίδου) στην 2η θέση ο Ε.Σ.ΜΠΟ Αμμοχώστου(Γρηγόρης Γρηγορίου,Κυριάκος Κωνσταντίνου,Αντώνης Χαραλάμπους,Christofer Dotti) και στην 3η θέση το Rock N Bowl Bowlers Club(Philip Kargotis,Στέφανος Φιλαλήθης,Γιόλα Παστού,Σκεύος Μεγάλεμος).

Στο All Events μετά από 3 αγωνίσματα στην 1η θέση τερμάτισε ο Ηρακλής Κυριάκου/LBA στην 2η θέση ο Philip Kargotis/RNB και στην 3η θέση ο Κυριάκος Κωνσταντίνου/FBA.

Τέλος στα Masters παρακολουθήσαμε πολύ αμφίρροπα παιγνίδια με πολύ έντονο το πάθος την ένταση και το στρες. Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Κυριάκου/LBA με 2ο τον Θέο Αναστασίου/RNB 3ο τον Philip Kargotis/RNB και 4ο τον Κυριάκο Κωνσταντίνου/FBA.

Ο Ε.Σ.ΜΠΟ Αμμοχώστου (Γρηγόρης Γρηγορίου,Κυριάκος Κωνσταντίνου,Αντώνης Χαραλάμπους,Christofer Dotti) κατέκτησε την 1η θέση στην βαθμολογία σωματείων για 3η συνεχόμενη χρονιά κατακτώντας έτσι το βαρύτιμο έπαθλο το οποίο πλέον προστίθεται μόνιμα στην συλλογή του. Στην 2η θέση το Rock N Bowl Bowlers Club(Philip Kargotis,Στέφανος Φιλαλήθης,Γιόλα Παστού,Σκεύος Μεγάλεμος) και στην 3η θέση ο Ε.Σ.ΜΠΟ Λεμεσού(Dave Place,Peter Klitou,Ηρακλής Κυριάκου,Κυριάκος Κυριάκου.