Εθνική Ελπίδων – Γιβραλτάρ (15:30, Αμμόχωστος – Επιστροφή)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή και θα αρχίσει στις 15:30 με ελεύθερη είσοδο.

Κύπρος και Γιβραλτάρ συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο μαζί με την Πορτογαλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Λευκορωσία και ο αγώνας μας με το Γιβραλτάρ θα ειναι ο πρώτος στον όμιλο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας ολοκληρώθηκε χθες και το μήνυμα του Ομοσπονδιακού μας προπονητή ήταν ξεκάθαρο.

«Είμαστε μια νέα ομάδα όμως ο στόχος μας δεν αλλάζει. Κυνηγούμε το καλύτερο και είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στη νέα διοργάνωση. Ελπίζουμε σε αυτό το νέο ξεκίνημα να έχουμε κοντά μας και τον κόσμο», επισημαίνει ο Νίκος Ανδρονίκου.

Μέσα στην έδρα μας ο στόχος της νίκης είναι ξεκάθαρος και οι διεθνείς μας από την πλευρά τους περιμένουν με αισιοδοξία αλλά και σοβαρότητα το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας.

Με το Γιβραλτάρ σημειώνεται ότι δεν υπάρχει προϊστορία σε επίπεδο Ελπίδων και ο εκτός έδρας αγώνας μας θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου 2020.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Genc Nuza (Κόσσοβο) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Edmond Zeqiri και Fatmir Sekiraqa. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ούγγρος Vencel Toth και παρατηρητής αγώνα ο Μολδαβός Oleg Molceanov.

Η συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων μας είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με διπλό εκτός έδρας παιχνίδι στη Νορβηγία (6) και την Ολλανδία (1