Κέρδισε και «σφράγισε» την παραμονή ο Φοίνικας Αγ. Μαρίνας (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο γήπεδο «Ευριπίδης» στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς βρέθηκε το «AthlitikaPress» για τον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ ανάμεσα στον τοπικό Φοίνικα και τον Άτλα Αγλαντζιάς.

Οι γηπεδούχοι πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη κερδίζοντας με 3-2 την ομάδα της Λευκωσίας. Με το τρίποντο αυτό το σύνολο του Στέλιου Σοφοκλέους «σφράγισε» και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «ονειρικά» για τους «πράσινους» οι οποίοι μόλις στο 8ο λεπτό με τον Νικόλα Θεοφάνους άνοιξαν το σκορ, έπειτα από σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Γιαλιάς «καθάρισε» με το «καλημέρα την υπόθεση νίκη. Ο Lasha με δύο δικά του γκολ στο 48’ και 50’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στον Φοίνικα για τα τρίποντο.

Απ’ εκεί και έπειτα οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Σοφοκλέους ανεξήγητα έριξαν στροφές με αποτέλεσμα στο τέλος να «καρδιοχτυπήσουν». Συγκεκριμένα, ο Άτλας σκόραρε στο 65’ και στο 70’ και κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα .

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη δεν υπήρξε οποιαδήποτε αλλαγή στο σκορ, με το τελικό 3-2 να δίνει το δικαίωμα στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας να «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή του στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.