Παφιακός-ΑΠΟΕΛ απόψε στο βόλεϊ για μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο «τελικός» των ημιτελικών μεταξύ του Green Air Παφιακός και του ΑΠΟΕΛ διεξάγεται απόψε στις 20:00 στη Σάλα «Αφροδίτη».

Στην ουσία πρόκειται για ένα αγώνα όπου ο νικητής θα βρεθεί στους τελικούς των πλέϊ-οφ, όπου τον  αναμένει η Ομόνοια από τις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Αντώνης Κωνσταντίνου και Λούης Λοϊζου προετοίμασαν τους πετοσφαιριστές τους με τον καλύτερο τρόπο και θα επιδιώξουν οι ίδιοι να κερδίσουν τη μάχη των πάγκων.

Ο Green Air Παφιακός επιδιώκει τη συμπαράσταση των οπαδών του για να βρεθεί στους τελικούς διεκδικώντας το repeat. Ο κ. Κωνσταντίνου θα αρχίσει με τους: Οικονομίδη, Κνέζεβιτς, Ευσταθίου, Κοπρίβιτα, Ουϊλιαν, Ασπιώτη – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Το ΑΠΟΕΛ εντυπωσιάζει στους ημιτελικούς και θέλει άλλη μια νίκη  για να κάνει κάτι που έχει να πετύχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν ότι έχουν τα φόντα να κερδίσουν στην Πάφο και θα παραταχθούν με τους: Κασαμπαλή, Δημητρίου, Χρυσοστόμου, Χάλαντα, Νίκιτιν, Γεωργίου – Λίμπερο: Παντελή.

Στο κάτω διάζωμα, διεξάγεται απόψε στις 20:00 ο τέταρτος αγώνας των πλέϊ – άουτς για την παραμονή στην Α Κατηγορία μεταξύ Εθνικού Λατσιών – ΑΕ Καραβά στην αίθουσα «Σ. Μέσσιος» στο Λύκειο Λατσιών.

Οι μικρές διαφορές που χωρίζουν τις δυο ομάδες προεξοφλούν ένα σπουδαίο αγώνα με την ΑΕ Καραβά να διατηρεί το ψυχολογικό προβάδισμα του 3-2 στις νίκες. Εάν η προσφυγική ομάδα κερδίσει, τελειώνουν όλα αφού σφραγίζει την παραμονή. Εάν όμως ο Εθνικός Λατσιών εκμεταλλευτεί την έδρα του τα πάντα θα κριθούν την άλλη εβδομάδα στη Λεμεσό.