Αναγέννηση/Ελπίδα: Τέλος ο Δήμος Ψαράς… Ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της Αναγέννησης/Ελπίδας Μουττάλλου, κάνει τον απολογισμό της για την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Δήμο Ψαρά, αφού πρώτα τον ευχαριστεί δημοσίως για την προσφορά του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, σε μια χρονιά δύσκολη από κάθε άποψη, ποδοσφαιρικά αλλά και οικονομικά, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην σωτηρία της ομαδας μας από τον υποβιβασμό στην Β´ κατηγορία ΠΟΑΣΠ.
Πρωτίστως δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και με μόνο κίνητρο τους την τιμή της φανέλας τους, αγωνίζονταν σε κάθε αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επίσης, θελουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομαδας μας κύριο Δήμο Ψαρά ο οποίος συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας μας και σεβόμαστε την επιθυμία του να μην συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας μας, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.
Επιπλεον, ευχαριστούμε τον προπονητή κύριο Πόλυ Πολυκάρπου (Άνυφτο) από τον οποίο πήραμε θετική απάντηση στην έκκληση μας να ηγηθεί της ομάδας μας στο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΠΟΑΣΠ.
Τέλος, θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους λιγοστούς αλλά πιστούς οπαδούς μας οι οποίοι ήταν δίπλα μας όχι μόνο σε κάθε παιχνίδι αλλά σε οποιαδήποτε προβλήματα κι αν παρουσιάστηκαν, προσφέροντας μας ηθική και οικονομική συμπαράσταση.
Μια χρόνια κλείνει και μια άλλη έρχεται. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει για την δημιουργία μίας ομάδας ανταγωνιστικής που θα είναι σε θέση να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Κρατώντας τα θετικά και μαθαίνοντας από τα αρνητικά της φετινης χρονιάς θα καταφέρουμε να τοποθετήσουμε την ομάδα μας εκεί όπου της αξίζει.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου