Πάει να τα σαρώσει όλα η Γεροσκήπου FC… Στον τελικό Κυπέλλου με φόντο το νταμπλ! (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ θα έχει η Γεροσκήπου FC στην εφετινή σεζόν. Το σύνολο του Δημήτρη Ιωάννου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΟΑΣΠ τον Μιλτιάδη Τάλας με 3-0 και θα «διασταυρώσει» τα ξίφη της με το Α.Σ. Μανδριών στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (Τετάρτη) στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους «Μιχ. Κυπριανού» κάτω από έντονη βροχόπτωση, οι δύο ομάδες στο α’ μέρος αλληλοεξουδετερωθήκαν με αποτέλεσμα να πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με το «άγονο» 0-0.

Στην επανάληψη και μετά από ωραία «κομπίνα» των ποδοσφαιριστών της Γεροσκήπους, ο Μάικ Ιωάννου με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

Απ’ εκεί και έπειτα ο Μιλτιάδης Τάλας μη έχοντας κάτι να χάσει «ανοίχτηκε» με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η εκτελεστική «δεινότητα» του Κώστα Σολωμού «μίλησε» και πάλι. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με δύο δικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα.