Με «πεντάρα» στον τελικό Κυπέλλου τα Μανδριά (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δεν αστειεύονταν οι παίκτες του Αθλητικού Σωματείου Μανδριών στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση/Ελπίδα. Συγκεκριμένα, κέρδισαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Μουττάλλου με σκορ 2-5 και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Το πρώτο «κανόνι» των Μανδριών ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ. Ο Λάμπρος Φαττάς έβαλε μπροστά την ομάδα του, για να κάνει το 0-2 ο Γιώργος Χαραλαμπίδης. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Χρήστου Μιχαηλίδη πέτυχε ο Χρήστος Κήτσιος.

Η Αναγέννηση/Ελπίδα παρότι ήταν σε πολύ δεινή θέση, εντούτοις πάλεψε τον αγώνα και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 70ο λεπτό με τον Κωνσταντίνο Παχίτη.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε εκ νέου απάντηση από το σύνολο του Χρήστου Μιχαηλίδη. Αυτή την φορά ο Παντελής Χαραλαμπίδης σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας τους, βάζοντας τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η Αναγέννηση είχε εκ νέου απάντηση, καθώς μείωσε στο σκορ σε 2-4, όμως την τελευταία λέξη στον αγώνα την είπε η ομάδα των Μανδριών. Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης Κατσονούρης διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Τα Μανδριά στον μεγάλο τελικό θα συναντήσουν την Γεροσκήπου FC, η οποία νίκησε στον άλλο ημιτελικό τον Μιλτιάδη Τάλας (Περισσότερα για το συγκεκριμένο ματς σε λίγο).