Εθνική Νέων Futsal – Ελλάδα 2-2 σε φιλικό αγώνα

Από: Stelios Pericleous

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας Νέων Futsal U19 με την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο “Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” .

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2 με το σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταια δευτερόλεπτα.

Η Κύπρος προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με το Δημήτρη Αγγελή και η Ελλάδα ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με τον Παπακώστα. Στο 38΄ η Ελλάδα προηγήθηκε με 2-1 με τον Καράμπελα για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 Τάχα Ελ Κέμπε στο τελευταίο λεπτό.

Κύπρος και Ελλάδα θα αγωνιστούν σε δεύτερο φιλικό και την Κυριακη στις 11:00 το πρωί.

Τα φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τη συμμετοχή της στο main round του ΕυρωπαΪκου Πρωταθλήματος από τις 27 μέχρι τις 30 Μαρτίου στη Σλοβενία με αντιπάλους τη Σλοβενία, την Ολλανδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Κύπρος (Χ. Χρυσοστόμου): Γεωργιάδης, Ελ Κέμπε, Πογιατζής, Τσαμπαλάς, Λοϊζου (πεντάδα), Π. Παπαδόπουλος, Κυπρή, Κουλλουπά, Σωφρονίου, Αγγελής, Τσίτσος, Β. Παπαδόπουλος, Οικονομίδης, Πιέρου.

Ελλάδα (Ι. Ζιάβας): Γεωργαντόπουλος, Καράμπελας, Ζαφείρης, Λιόσης, Καρύδας, Ιωαννίδης, Χατζηφωτίου, Βαρυπάτης, Αλαϊσκας, Γκούσης, Παπακώστας, Κατόπης, Κοντογεώργης, Μπουρνέλος.

Διαιτητές: Μ. Χριστοφίδης, Κ. Κογορόζης, Σ. Χατζηπαναγή
Χρονομέτρης: Λ. Πολυκάρπου