Έκανε το καθήκον της η Χρυσομηλιά και περιμένει “στραβοπάτημα”…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την νίκη με 2-1 πήρε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στην έδρα της η Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας επί του Μιλτιάδη Τάλας.

Στο πρώτο μέρος αν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά να πετύχουν κάποιο γκολ, εντούτοις δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια με το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον αρχηγό τους να βρίσκει δίκτυα. Συγκεκριμένα, ο Σπάρτακος Φιλιππίδης με πλασέ εντός περιοχής, έπειτα από στατική φάση, σημείωσε το 1-0.

Το σύνολο του Κύπρου Παπαδημήτρη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Αυτή την φορά ο Τάσος Κεσίδης με πλασέ εντός περιοχής “έγραψε” το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη Τάλας ήταν να μειώσουν σε 2-1. Ο Χριστόδουλος Χατζηλαμπρής αν και αρχικά νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Χρυσομηλιάς, εντούτοις πήρε το “ριμπάουντ” διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Πλέον, η Χρυσομηλιά περιμένει “γκέλα” της Γεροσκήπους FC στους εναπομείναντες αγώνες, για να πάρει το δικαίωμα να ανεβεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.