Και τώρα Πάφος FC- Δόξα Κατωκοπιάς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα αγωνίζεται η Πάφος FC για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πριν την διεξαγωγή των playoffs.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς η οποία είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, μια θέση πάνω από την Πάφο και είναι πέραν από βέβαιο ότι μαζί οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο δεύτερο μίνι πρωτάθλημα για τις θέσεις 7-12.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες έληξε 3-2 (1-1 το ημίχρονο). Τα δυο γκολ για την Πάφο πέτυχαν ο Ράσιτς στο 30΄ισοφαρίζοντας το γκολ του Σαντικ στο 26ο λεπτό και ο Ανγκούλο στο 49ο λεπτό κάνοντας προσωρινά το 1-2.

Η Δόξα στα τελευταία έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης αφού σε διαδοχικά παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ (Κύπελλο ) ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλωνα ηττήθηκε ενώ στα τρια προηγούμενα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια και Ερμή Αραδίππου εξήλθε ισόπαλη.

Από την άλλη η ομάδα μας στους τελευταίους επτά αγώνες της παραμένει αήττητη αφού μετρά τρεις νίκες με Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ερμή ενώ έχει και δυο ισοπαλίες με Αλκή και δυο με το Παραλίμνι η μια για το Κύπελλο.