All Star Game: Πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – MVP o Ντουράντ! (Video)

Από: Stelios Pericleous

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα… πάντα στη Σάρλοτ στη γιορτή του NBA, όμως, παρά τους 38 πόντους του η Team Lebron νίκησε 178-164 την Team Giannis!

Το ελληνικό μπάσκετ… άνθισε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι όχι μόνο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού από την ΑΕΚ στη Βραζιλία. Στη Σάρλοτ τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/02) στο All Star Game του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ακόμα μια μοναδική παράσταση! Σαν αρχηγός της Team Giannis έκανε τα πάντα στο παρκέ, όμως, δεν μπόρεσε να κερδίσει… μόνος του την Team Lebron, που είχε σε τρομερό βράδυ τον Κέβιν Ντουράντ!

Ο «Greek Freak» έκανε… όργια καθώς είχε 38 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο. Οι 38 πόντοι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε All Star Game, στην 3η του συμμετοχή σε ένα τέτοιο. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ μοίρασε ξανά… απλόχερα το θέαμα, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Στεφ Κάρι, όμως, ο Κέβιν Ντουράντ το πήρε πιο… σοβαρά και με 31 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά οδήγησε την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς σε νίκη 178-164.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα στη Σάρλοτ ήταν αρκετά «φορτισμένο», αφού επρόκειτο για το τελευταίο All Star Game των Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντουέιν Γουέιντ τους οποίους βράβευσαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς αντίστοιχα.

https://youtu.be/dX4GjA34MSU