Τώρα είναι η ώρα- Η ολική αντεπίθεση περνάει από την έδρα μας – (Βαθμολογία)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το AthlitikaPress.com η μεγαλύτερη αθλητική ιστοσελίδα της Πάφου έγραψε για την ολική αντεπίθεση και την επανάσταση στην οποία όλη η Πάφος μπήκε από την πρώτη στιγμή.

Πριν καν έρθουν οι δυο νίκες με τους “πρωτευουσιάνους” εμείς πιστέψαμε πως η αδικία που συντελέστηκε σε βάρος της ομάδας μας μόνο καλό θα μπορούσε να μας κάνει αφού αφύπνησε τους πάντες και ξύπνησε την υπερηφάνεια μας.

Τα αποτελέσματα αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας μας μας δικαίωσαν μέχρι στιγμής αλλά σήμερα είναι που κρίνεται η πιο μεγάλη μάχη, μέχρι την επόμενη.

Η αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου θα είναι κομβικής σημασίας αφού η νίκη απέναντι στους φτεροπόδαρους της Λάρνακας θα δώσουν πρόσθετη αξία στα προηγούμενα αποτελέσματα ενώ σε αντίθετη περίπτωση οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα πρέπει να θεωρηθεί καταστροφικό στην προσπάθειά μας για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα της Αραδίππου μόνο να υποτιμηθεί δεν πρέπει αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θέλει βαθμολογική συγκομιδή. Στο πρώτο μάλιστα παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο στη Λάρνακα ο Ερμής είχε κερδίσει 3-0 πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία μπορεί τα πιο πάνω και άλλα πολλά να τα συνοψίσει στο πιο ουσιαστικό. Με νίκη περνάμε τους τρεις τελευταίους και βρισκόμαστε σε “ζώνη ασφαλείας” έχοντας μάλιστα μόνο δυο βαθμούς διαφορά από τη 8η Δόξα ενώ με ήττα μένουμε στην ζώνη υποβιβασμού (11η θέση) χάνοντας μια καλή ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τους ίδιους λόγους με μας .

Με αυτά και μ’ αυτά σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Στέλιος Κυριακίδης” για την ολική αντεπίθεση.