ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό πήρε ο Ποσειδώνας Γιόλους επί της Άρμους (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο της Κισσόνεργας, ο Ποσειδώνας Γιόλους πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην «μάχη» που δίνει για παραμονή του στην Κατηγορία, κερδίζοντας το Κέντρο Νεότητος Άρμους με σκορ 2-4.

Ο «χορός» των τερμάτων άρχισε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, με τον Κρίστιαν με ωραίο πλασέ να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό και να βάζει την Άρμου μπροστά στο σκορ.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ωστόσο ήταν άμεση. Συγκεκριμένα σε λίγο περισσότερο από δέκα λεπτά έφεραν «τούμπα» τον αγώνα σημειώνοντας δύο γκολ. Αρχικά ο Βαλεντίνος Φιλίππου από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε με σουτ, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Αντρέας Σταύρου στο 13ο λεπτό με κεφαλιά.

Σαν να μην έφθανε αυτό για την Άρμου, δέχθηκε και τρίτο γκολ πριν το εικοσάλεπτο, με την ομάδα του Ποσειδώνα να εκμεταλλεύεται πλήρως το «μομέντουμ» του αγώνα. Αυτή την φορά ο Δημήτρης Δημοσθένους με πλασέ σημείωσε στο 19ο λεπτό το 1-3.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, η Γιόλου πέτυχε τέταρτο γκολ και πάλι με τον Βαλεντίνο Φιλίππου να βρίσκει δίκτυα, αυτή την φορά με κεφαλιά «ψαράκι». Σκορ ημιχρόνου 1-4.

Στην επανάληψη και ενώ όλα είχαν κριθεί, το Κ.Ν Άρμους πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Αλέξης Τομπουλίδης στο 60ο λεπτό με πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4 υπέρ του Ποσειδώνα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της  Γιόλους ανέβηκε στην 8η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Άρμου παραμένει στην 6η με 20 πόντους.