Οι παρουσίες των Ελλήνων στα διεθνή μίτινγκ

Από: Antri Pilea

Οι Κυριακοπούλου, Στεφανίδη, Φιλιππίδης, Μπανιώτης, Τεντόγλου θα συμμετάσχουν σε σπουδαία μίτινγκ στην Ευρώπη στις 8-9/2.

Μπορεί στην Ελλάδα και στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο (9-10.2) να διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου αλλά αρκετοί σπουδαίοι αθλητές θα συμμετάσχουν στις 8 και 9/2 σε σημαντικά μίτινγκ της Ευρώπης. 

Η Κυριακοπούλου θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν, μετά το 4,63 μ. της Καρλσρούης, ενώ ο Τεντόγλου θα πραγματοποιήσει την τρίτη του εμφάνιση στη χρονιά έχοντας παρακαταθήκη το 7,99 μ. της πρώτης του εμφάνιση στο Μιραμάς. Το Indoor Tour της Μαδρίτης θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (8/2).

 Η Στεφανίδη έχει δείξει σε καλή κατάσταση και στο Ρουέν (Σάββατο, 9/2) θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό της 4,74 μέτρα. Τον πέμπτο αγώνα του στη σεζόν θα κάνει στην πόλη του Ρουέν ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος έχει περάσει φέτος τα 5,70 μ. στον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν.

Στο μίτινγκ ύψους στην Μπάνσκα Μπίστρτιτσα θα συμμετάσχει το Σάββατο (9/2) ο Κώστας Μπανιώτης. Ο πρωταθλητής μας θα κάνει τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν με στόχο επίδοση καλύτερο από το φετινό του 2.26 μέτρα.

Την Παρασκευή η γιορτή των κορυφαίων στο ΣΕΦ 

Την Παρασκευή (8/2) στο ΣΕΦ (19:00) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ. Η ομοσπονδία θα τιμήσει εκείνους και εκείνες που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στην πρώτη οχτάδα των αγωνισμάτων τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχουν ειδικές βραβεύσεις, ενώ θα τιμηθούν και άνθρωποι που με τη συμβολή τους βοηθούν το έργο της ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα.