“Έκρυψαν” την μπάλα στο γκολ του Αγκούλο οι παίκτες της Πάφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με έναν αριστουργηματικό συνδυασμό και μια επίθεση βγαλμένη μέσα από σεμινάριο οι παίκτες της Πάφος FC στο δεύτερο γκολ με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στην σπουδαία νίκη της ομάδας μας έκρυψαν στην κυριολεξία την μπάλα σαν μάγοι.

Η ομάδα μας που φέτος αποδεικνύεται “φονέας των γιγάντων” δείχνει να συνέρχεται από την αφαίρεση των επτά βαθμών από τη δικαστική.

Στη φάση του δεύτερου γκολ της ομάδας μας όλα ξεκίνησαν από τον πληθωρικό και χθες Νέμετς ο οποίος λίγο κάτω από την σέντρα, στα δεξιά, έκανε αλλαγή παιχνιδιού και έβγαλε μια γεμάτη μπαλιά στα αριστερά όπου κινείτο ο Ντένης Ράκελς.

Ο Λετονός ποδοσφαιριστής με μια τρίπλα υψηλής τεχνικής εξέθεσε τους αμυντικούς του ΑΠΟΕΛ και κυρίως τον Πραξιτέλη Βούρο τον οποίο πέρασε σαν σταματημένο, έδωσε στον Ράσιτς στη γωνία της μεγάλης περιοχής και αυτός σε πρώτο χρόνο με τακουνάκι μεταβίβασε στον Φόλμπρεχτ.

Ο αρχηγός της ομάδας με μια καλοζυγισμένη σέντρα έξω από την περιοχή τροφοδότησε στην καρδιά της άμυνας τον Μπράϊαν Αγκούλο ο οποίος με τη σειρά του πιάνοντας μια στριφτή κεφαλιά κάρφωσε την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και τον Βάντερμαν κάνοντας το τελικό 1-2.

Δείτε το βίντεο του παιχνιδιού με τον “μαγικό” συνδυασμό των παικτών της ομάδας μας: