Έμεινε με τις εντυπώσεις και πάλι ο Ακρίτας… Νέα ήττα και προβληματισμός! (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα δέχθηκε ο Ακρίτας Χλώρακας από τον ΘΟΪ Λακατάμιας. Οι “πράσινοι” αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 1-0 στο ημίχρονο, δεν κατάφεραν ωστόσο να έχουν βαθμoλογικό κέρδος από το παιχνίδι, χάνοντας με σκορ 1-2. Στους 19 βαθμούς παραμένει το σύνολο του Κώστα Σωκράτους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, είχαν όμως και δύο χαμένα πέναλτι!

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Χριστοφίδης στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον τερματοφύλακα του ΘΟΪ Κωνσταντίνο Ζαχαρουδιού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, το σύνολο του Κώστα Σωκράτους πάτησε «γκάζι» εξασκώντας ασφυχτική πίεση στην άμυνα του ΘΟΪ.

Τρία λεπτά πριν το 45λεπτο ο Ακρίτας πήρε και δεύτερο πέναλτι! Αν και ο Χριστοφίδης νικήθηκε και πάλι από τον Ζαχαρουδιού από τα 11 βήματα, εντούτοις στην επαναφορά ο 32χρονος μέσος πήρε το «ριμπάουντ» και σημείωσε το 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λακατάμιας προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε στο 68ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Χαραλάμπους.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα, ο ΘΟΪ στο 77ο λεπτό ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Ξενοφώντος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Καπετάνου σημειώνοντας το 1-2.

Στα λεπτά που απόμειναν μέχρι την λήξη, οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση, όμως στάθηκαν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις με αποτέλεσμα το 1-2 να είναι τελικό.

Να σημειώσουμε ότι ο Ακρίτας στα λεπτά των καθυστερήσεων έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ονησίφορος Παχταλιάς.

Φωτογραφίες: David Grimason