Ζέλικο Κόπιτς: “Αναμένουμε κάποιους παίκτες που θα προσθέσουν ποιότητα”… Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφεραν οι προπονητές της Πάφος FC και της Ομόνοιας μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα που βρήκε τους ΠΑΦΙΤΕΣ νικητές με 1-0.

Ζέλικο Κόπιτς (Πάφος FC)

“Καλησπέρα. Είχαμε πολλά προβλήματα λόγω τις αφαίρεσης των 7 βαθμών και απουσίες για το σημερινό ματς με τραυματισμούς και λόγω καρτών. Ήταν το τρίτο πολύ δύσκολο παιχνίδι που είχαμε σε διάρκεια μία εβδομάδα και έτσι δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε. Δημιουργήσαμε ένα ασύμμετρο σχήμα δίνοντας περισσότερο βάρος στα αριστερά της επίθεσης μας και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο και να κερδίσουμε το πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια έδειξε την ποιότητα της, είχε την κατοχή και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως είχαμε τον Τζόελ Μολ σε πολύ καλή βραδιά και αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας καθώς παλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα, όσο για την ομάδα μας θα έχουμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε κατάλληλα και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια.”

Στην συνέχεια ακολούθησαν κάποιες ερωτήσεις στον Κροάτη τεχνικό της Πάφος FC από τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον κόσμο που μετά το τέλος του παιχνιδιού έμεινε στις κερκίδες χειροκροτώντας την ομάδα του: «Η φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να δείχνει πάθος στις δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί να μην δείξαμε  90 λεπτά ποιότητας αλλά δείξαμε 90 λεπτά πάθους και πιστεύω οι οπαδοί μας είναι υπερήφανοι γι’ αυτό.»

Για το κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του μετά την απόφαση για την αφαίρεση των 7 βαθμών: «Δεν είναι εύκολο και είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές για τα τελευταία παιχνίδια»

Αν θα υπάρξει ενίσχυση με μεταγραφικές κινήσεις: «Αναμένουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι θα προσθέσουν ποιότητα στην ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω.»

Γιάννης Αναστασίου (Ομόνοια)

“Καλησπέρα. Ήρθαμε στην Πάφο, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε στη συνέχεια. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε από ένα πέναλτι που έχω τις αμφιβολίες μου και θέλω να το ξαναδώ. Δημιουργήσαμε 24 ευκαιρίες εκ των οποίων οι 10 εντός εστίας και για εμάς αυτό είναι  ένα πρόβλημα στην φετινή σεζόν γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώνουμε όπως πρέπει και δυστυχώς όταν θέλεις να πας στο επόμενο επίπεδο πρέπει να είσαι πολύ πιο αποφασιστικός. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ οπότε ήταν η Πάφος που πήρε τους τρεις πόντους. Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη και εύχομαι στον συνάδελφο καλή συνέχεια.”