Κύριοι ξυπνήσατε την επανάσταση! Κανείς δεν ασελγεί σε βάρος της Πάφου #pafosrevolution

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Εφετείου σε σχέση με την ένσταση της Πάφος FC στην απόφαση για αφαίρεση επτά βαθμών από την ομάδα της πόλης μας δεν προκαλεί μόνο αγανάκτηση, πόνο και θυμό αλλά και ξεσηκωμό.

Η άδικη (για μας) ποινή, για ένα παιχνίδι που έπρεπε να διεξαχθεί μήνες πριν, από τη χρησιμοποίηση ενός 17χρονου νεαρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας μας, τη στιγμή που κάποιες ομάδες δέχονται χρηματικά πρόστιμα επειδή δεν χρησιμοποιούν τους απαιτούμενους Κύπριους παίκτες, στη βάση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος, έρχεται αφενός να ενισχύση το αίσθημα της αδικίας αφετέρου όμως να ανάψει την σπίθα της επανάστασης.

Μπορεί να νομίζουν κάποιοι, γνωστοί άγνωστοι, ότι η απόφαση αυτή θα λυγίσει την Πάφο. Όχι την Πάφο FC μόνο αλλά την Πάφο ολόκληρη. Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν.

Τουναντίον. Η απόφαση αυτή, δίκαιη ή άδικη, σωστή ή εσφαλμένη, έστω και αν αποδίδει ή όχι 100% την ερμηνεία της προκήρυξης του πρωταθλήματος είναι βέβαιο ότι συσπείρωσε, ένωσε και πείσμωσε τον κόσμο της ομάδας.

Η αρχή θα γίνει από αύριο στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Η Πάφος θα κερδίσει τον αγώνα και θα ξεκινήσει την αντεπίθεση για να βρεθεί εκεί που δικαιωμάτικά της ανήκει και που σίγουρα δεν είναι η τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Σας αρέσει δεν σας αρέσει η ομάδα μας δεν προκείται να πέσει στη Β΄ κατηγορία και γι’ αυτό να είσαστε βέβαιοι. Η απορία όμως και η οργή του κόσμου, εδώ στην Πάφο, συνοδεύεται και από ένα άλλο ερώτημα. Αλήθεια αν ήταν ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση ή έστω η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ που έχουν πολύ περισσότερο κόσμο πίσω τους η απόφαση θα ήταν άραγε η ίδια; Μάλλον όχι.

Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε κανένας να συνεχίσει να ασελγεί σε βάρος της Πάφου μας!

Η επανάσταση μόλις ξεκίνησε! #pafosrevolution

Rays background vector illustration, white or blue ray from center backdrop