Ματσάρα και 4-3 στο 90’ στην Γιόλου! (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το απόγευμα του Σαββάτο στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ, ο Ποσειδώνας υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Φοίνικα στο ντέρμπι των χαμηλών στρωμάτων της βαθμολογίας.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Γιόλους, η οπoία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 4-3.

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Πυργούδης μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχος.

Η απάντηση του Φοίνικα ήταν άμεση ωστόσο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Άλεξ Φλορίν με προβολή από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα σημειώνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λορέντζο μπήκε πιο δυνατά με αποτέλεσμα να καταφέρει στο 52ο λεπτό να αποκτήσει εκ νέου προβάδισμα με την προβολή του Γιώργου Πυργούδη από την μικρή περιοχή.

Ο Ποσειδώνας μάλιστα κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μιλτιάδους «Μούχας» με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Αν και πολλοί πίστεψαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε, εντούτοις ο Φοίνικας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Η ομάδα της Γυαλιάς με το μακρινό σουτ του Ναθαναήλ Ναθανήλ στο 67’ μείωσε σε 3-2, για να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό ο Μιχάλης Ροδοσθένους ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα πρόσκρουσε στο δοκάρι.

Στο 90ο λεπτό όμως ο Ποσειδώνας «ξαναχτύπησε» και πήρε τη νίκη. Συγκεκριμένα με το γκολ του Ανδρέα Πρωτοπαπά η ομάδα της Γιόλους έκανε το 4-3 παίρνοντας το πολύ σημαντικό αυτό τρίποντο στη μάχη που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.