Οργανωμένοι Πάφος FC (ΘΥΡΑ 5): “Θα επιστρέψουμε…. Σε όλα τα πέταλα της Κύπρου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Θέση στα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες με την αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στην Πάφο FC πήραν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 5.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Δυστυχώς η απουσία μας από τα γήπεδα έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους “κυρίους” να την εκμεταλλευτούν και σαν κοράκια που ζούν από την σάρκα του πεθαμένου, όρμησαν κατά της ομάδας μας. Η απουσία μας μεταφράστηκε ως αδυναμία για την ομάδα μας και στην τελική της κάναμε κακό εμείς οι ίδιοι, αφού δεν είχε το πιο δυνατό της όπλο να την υπερασπιστεί, τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!

Με μεγάλη μας οργή και απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή της κοπ για την ένσταση που υπέβαλε η ομάδα “ήθους” της Λάρνακας, για “αντικανονική” συμμετοχή του νεαρού μας ποδοσφαιριστή. Τα λόγια είναι περιττά!
Έστω και οριακά αποφάσισε ο κ. Αριστοτέλης Βρυωνιδης, ότι η ομάδα μας πρέπει να καταδικαστεί!! Ναι κύριοι ένας άνθρωπος αποφάσισε να καταδικάσει μια ολόκληρη πόλη, να καταστρέψει μια ολόκληρη επένδυση, ένα σύλλογο, μια μεγάλη μάζα οπαδών και φιλάθλων μας έστω και ΟΡΙΑΚΑ!!

Για να μην κινδυνεύουμε με νέα ένσταση από τον κύριο ηθικό Καραπατακη θα προβούμε σε κάποια φιλολογικά ερωτήματα στα οποία βέβαια δεν αναμένουμε απαντήσεις από κανένα.
– Μήπως ασκήθηκαν πιέσεις από διάφορους για να βγει η συγκεκριμένη απόφαση;
– Πώς πληροφορήθηκε η “ηθική” ομάδα για το “ανήκουστο” αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής του παραβόλου;
– Μήπως άλλαξε η απόφαση εν μέσω μιας νυκτός, όταν και επιφυλακτηκε η απόφαση;
– Μήπως εξυπηρετηθηκαν πολλοί από την συγκεκριμένη απόφαση;
– Από που πληρώνεται ο αθλητικός δικαστής για να ασκεί τα καθήκοντα του;
– Είναι δυνατόν να βγει απόφαση εναντίον της κοπ, της οποίας τα συστήματα δεν δούλεψαν σωστά, από τον αθλητικό δικαστή;
– Μήπως η κοπ τα έχει κάνει θάλασσα γενικώς με τις μεταθέσεις αγώνων των πρώτων αγωνιστικών και το μπάχαλο που δημιουργείτε είναι τεράστιο;
-Να υποθέσουμε ότι για εσάς το γράμμα του νόμου είναι το Ευαγγελίο σας (όταν σας συμφέρει) βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το πνεύμα του νόμου;
-Να υποθέσουμε ότι εσείς θα ήσασταν εναντίων του Γιάννη Αγιαννη ο οποίος έκλεψε ψωμί για να φάει και υπέρ του νόμου που τον καταδίκασε σε φυλακηση;

Λοιπόν, εμείς σαν περήφανοι οπαδοί της Πάφου ένα έχουμε να σας πούμε, δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφαλα νεκροθάφτη!
Είμαστε μαθημενοι κύριοι σε αυτά, περάσαμε και δυσκολότερα και μέσα από αυτά γίναμε πιο δυνατοί!
Και την Κυριακή θα πάρετε την απάντηση σας στο γήπεδο, γιατί το πληγωμένο ζώο γίνετε πιο επικίνδυνο, γιατί ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, γιατί ΠΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ..

Περήφανε ΠΑΦΙΤΗ κανένα σάπιο μέτρο και καμία νομοθεσία δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα και τον τιμημένο ΗΡΩΑ που έχουμε περήφανα στο στήθος, ιδίως από την στιγμή που δέχεται πόλεμο από παντού, εξάλλου μας το επιβάλει η ίδια η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι, να σφίξουμε την γροθιά μας και να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και σε κάθε σάπιο σύστημα βροντοφωναζοντας ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!

Αφού έτσι το θέλουν λοιπόν θα επιστρέψουμε, θα επιστρέψουμε και θα συνεχίσουμε την μάχη μας από τα τσιμέντα και σε όλα τα πέταλα της Κύπρου όπου και αν αγωνίζεται η ομάδα μας!!

ΔΕΝ λυγίσαμε, ΔΕΝ υποκύψαμε και ΔΕΝ παραδοθήκαμε ποτέ μας και ούτε θα το κάνουμε και σήμερα..

Ζητάμε από τον προπονητή μας και ιδίως από τους ποδοσφαιριστές να σηκώσουν το κεφάλι και να κάνουν το καθήκον τους, ακόμη και με τους 7 βαθμούς που έχουμε, ακόμη και αν δεν κερδίσουμε την έφεση δεν χάθηκε και δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε ακόμη 16 παιχνίδια που ισοδυναμούν με 48 διεκδικήσημους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να αποδείξουμε σε όλη την Κύπρο ποιοι είμαστε!!

Ζητάμε από την διοίκηση και τους επενδυτές μας να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται για να προστατευτεί το σωματείο. Αν και θα έπρεπε να το πράξουμε, δεν είναι της ώρας να ψάξουμε και να ζητήσουμε ευθύνες για το ποιος/ποιοι φταίνε από μεριάς της ομάδας, γιατί αυτό που προέχει τώρα είναι η συσπείρωση ΟΛΩΝ γύρο από την ομάδα σαν ΑΣΠΙΔΑ για το καλό της!!

Επίσης στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι σαν περήφανοι οπαδοί που είμαστε της ΠΑΦΟΥ, σε περίπτωση που η τύχη στο μέλλον το φέρει να είμαστε εμείς στην αντίθετη θέση και μπορούμε να κάνουμε ένσταση για ένα αγώνα που δεν δικαιούμασταν κάτι πέρα από εκείνο που πήραμε εντός των 4 γραμμών, ΑΠΑΙΤΑΜΕ να ΜΗΝ το πράξουμε!! Ακόμη και αν διεκδικούμε τίτλο, ακόμη και αν εξαρτάται η παραμονή μας, ακόμη και αν ο αντίπαλος είναι το αεκακι δεν θέλουμε βαθμούς ή νίκες ή τρόπαια στα χαρτιά.. Έχουμε μία περηφάνια και ένα κούτελο καθαρό και έτσι θα το κρατήσουμε, γιατί..
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ Η Β’ ΕΘΝΙΚΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ!!

Γι’αυτό ΠΕΡΗΦΑΝΕ Απανταχού ΠΑΦΙΤΗ, από αύριο κιόλας στην τελευταία προπόνηση της ομάδας κάτω στα βοηθητικά “ΝΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ” η ώρα 3:30 μαζευόμαστε μαζικά και δυναμικά για να εμψυχώσουμε και να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας τι θα ακολουθήσει την Κυριακή στα τσιμέντα του Αμμόχωστος!!

Μία Κυριακή αποκλειστικά αφιερωμένη στην μεγάλη μας τρέλα και αγάπη.
Μία Κυριακή όπως παλιά, με κόσμο, φωνές και συνθήματα.
Μία Κυριακή που θα ξανά ζωντανέψει η κερκίδα αλλά και κάτι μέσα μας, η ψυχή μας, η καρδιά μας, η φλόγα που καίει μέσα μας για αυτή την ιδέα.
Την Κυριακή θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ για τον ΗΡΩΑ!!

Υ.Γ: αύριο το Σάββατο η ώρα 3:30 ΟΛΟΙ στην προπόνηση της ομάδας!!

Υ.Γ.1: την Κυριακή η ώρα 5:00 κατακλύζουμε το Αμμόχωστος και γινόμαστε ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ!!

Υ.Γ.2: Η διοίκηση της ομάδας για τον σκοπό του Κυριακάτικου αγώνα στην Λάρνακα θα βάλει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία όπου και θα φύγουν η ώρα 3:00 από το ΠΑΦΙΑΚΟ

Υ.Γ.3 Τώρα μπάλα θα παίξουμε ΕΜΕΙΣ!!