Πολύβιος Παλιούρας: “Ομάδα και κόσμος να συσπειρωθούμε… Να στείλουμε το δικό μας μήνυμα την Κυριακή”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο “AthlitikaPress” έκανε το μέλος του γραφείου τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη: “Για το χθεσινό ματς είναι γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές μας ήταν φανερά επηρεασμένοι από το όλο θέμα της ένστασης και της απόφασης της δικαστικής. Παρ όλα αυτά δε θα ψάξουμε δικαιολογίες καθώς ήταν ένας αγώνας στον οποίοι θα έπρεπε να είχαμε διασφαλίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το θέμα πρόκρισης. Έχουμε όμως αλλά 90 λεπτά στην έδρα μας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε την πρόκριση.”

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στην ένσταση της ΑΕΚ και το -7: “Σχετικά με την απόφαση του αθλητικού δικαστή οι νομικοί μας μελέτησαν το σκεπτικό της απόφασης και έχει αποφασιστεί όπως ασκήσουμε έφεση στην απόφαση αυτή.”

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αλκή: “Τώρα κοιτάμε μπροστά μας το ματς της Κυριακής όπου θέλουμε όσο τίποτα άλλο τη νίκη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι τώρα που πρέπει όλοι μαζί ομάδα και κόσμος να συσπειρωθούμε και να αποδείξουμε πως όσα εμπόδια κι αν βρεθούν μπροστά μας θα τα ξεπεράσουμε… Αναμένουμε την Κυριακή τον κόσμο μας να δώσει το μαζικό παρόν του στις κερκίδες του “Αμμόχωστος Επιστροφή” στέλνοντας από την πλευρά του το δικό του μήνυμα!”