Γκραν Γκινιόλ με σούπερ ανατροπή στον τελικό του ερασιτεχνικού καλαθόσφαιρας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε απόψε Κυριακή στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη στον τελικό ερασιτεχνικού πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανάμεσα στην ομάδα των Δικηγόρων της Πάφου και την ομάδα BeActive.

Στο παιχνίδι που επιφύλαξε ένα ωραίο και συνάμα συναρπαστικό φινάλε για τους φίλους της καλαθόσφαιρας είχαμε μια σούπερ ανατροπή στην τέταρτη περίοδο με την ομάδα BeActive να φέρνει τα κάτω πάνω και με ένα ρεσιτάλ 16-2 να μετατρέπει το 20-32 σε 36-34 σε βάρος των φιλόδοξων μεν δικηγόρων ανήμπορων δε να αντιδράσουν στον καταιγισμό καλαθιών των “κίτρινων” της BeActive.

Οι δυο ομάδες του τελικού είχαν στο ρόστερ τους τους εξής καλαθοσφαιριστές:

Δικηγόροι: Φιλίππου Γ., Χατζηπαναγιώτου Π., Δημητριάδης Γ., Τσέλεπος Γ., Παπακωνσταντίνου Λ., Κωνσταντίνου Μ., Σοφοκλέους Α, Χριστοδούλου Μ..

BeActive: Μαστορής Γ., Κωνσταντίνου Π., Ασσιώτης Δ., Πέτρου Κ., Μαστορής Θ., Χατζησοφοκλέους Χ., Τσέλεπος Λ., Ταλιώτης Α., Χαραλάμπους Μ., Θεολόγου Χ., Παπαδαύιδ Δ, Παστρικός Γ.

Τα δεκάλεπτα είχαν ως εξής:

Δικηγόροι- BeActive: 10-10, 16-21, 20-32, 36-34.

Στον μικρό τελικό η ομάδα «Κήπος της Εδέμ/ΑΓΟ επικράτησε των Barbarians με 46-38 εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση.

Η διοργάνωση κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, αφού έδειξε ότι το ερασιτεχνικό μπάσκετ έχει όλες τις προοπτικές να καθιερωθεί στην πόλη της Πάφου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την δημιουργία πρωταθλήματος τον Μάιο.