ΑΓΡΟΤΙΚΟ (ΠΟΑΣΠ): Αλλαγές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας ενημερώνει σχετικά με αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων και αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου 22-23/12/2018.

  • ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στην έδρα του σωματείου Αφροδίτη Γεροσκήπου το Σάββατο 22/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Μουττάλλου με γηπεδούχο την ομάδα Χρυσομηλιά Αγίου Αμβρόσιου Κερύνειας κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων λόγω επανασποράς του Δημοτικού Στάδιου <Μιχαλάκης Κυρπιανού> Γεροσκήπου. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Β΄ Γύρου θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου Αφροδίτη Γεροσκήπου.

  • ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΦΟΥ – Κ. Ν. ΑΡΜΟΥ

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 22/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο MAIN PLAY στη Πέγεια κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου ΣΠΟΡΤΙΒΟ.

  • ΑΕΝ ΤΙΜΗΣ – ST GEORGES F C  

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 23/12/2018 θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/12/18 και ώρα 5.30μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο MAIN PLAY στη Πέγεια κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων λόγω επανασποράς του Γηπέδου ΜΑΡΑΚΑΝΑ.