ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ: Εντυπωσιακά ποσοστά και αλλαγές στη βαθμολογία (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε άλλη μια αγωνιστική, η 13η, του πρωταθλήματος προβλέψεων του AthlitikaPress.com με τους συντελεστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέσω των σωστών προβλέψεων στους αγώνες ποδοσφαίρου.

Στη στήλη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι πέτυχε ο καθένας από τους 17 συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο Προβλέψεων. Οι σωστές προβλέψεις σημειώνονται με πράσινο και οι λάθος με κόκκινο. Επίσης στην πρώτελευταία λίστα υπάρχει η κατηγορία ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ με ουρανί χρώμα καθώς και το ποσοστό επιτυχίας επί τοις εκατό (%) αμέσως πιο πάνω.

Στο τέλος μπορείτε να δείτε την εως τώρα βαθμολογία ενώ πάνω από τις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε σε ποια θέση βρίσκεται ο καθένας από τους συμμετέχοντες με τους τρεις πρώτους να είναι με πράσινο χρώμα και τους τρεις τελευταίους με κόκκινο.

Επίσης στη δεξιά στήλη που αναγράφονται τα ποσοστά μπορείτε να διαβάσετε πιο σημείο προβλέφθηκε περισσότερο σε κάθε αναμέτρηση και με κόκκονο να δείτε αν επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη ή αν ήταν αποτυχημένη. Στο τέλος μπορείτε για δική σας χρήση να δείτε το ποσοστό που συγκέντρωσε κάθε επιλογή μας 1, 2, Χ σε ποσοστά επι τοις εκατό. 1:50%, Χ: 14% και 2:36%.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ