«Η Μαρσέιγ συμφώνησε με Ολυμπιακό για Μήτρογλου»

Από: Stelios Pericleous

Δεδομένη θεωρούν  οι Γάλλοι την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μία προσθήκη που σίγουρα θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων στο γκολ, αν και οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν να βρίσκουν τις λύσεις…

Από τις αναφορές των γαλλικών ΜΜΕ ξεχωρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας lephoceen, που τονίζει ότι «η Μαρσέιγ συμφώνησε για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τον μισθό του. Ένα πλεονέκτημα για τη διοίκηση της Μαρσέιγ, το οποίο θα μπορούσε έτσι να χρησιμοποιήσει για να προσπαθήσει να προσελκύσει έναν νέο σκόρερ κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου».

Ο Μήτρογλου έφτασε στην Μαρσέιγ από την Μπενφίκα με 15 εκατ. ευρώ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2017, αλλά «δεν φάνηκε ποτέ σε θέση να καθιερωθεί ως ο περίφημος μεγάλος επιθετικός», προσθέτει το δημοσίευμα για τον διεθνή επιθετικό που έχει σημειώσει μόνο τρία γκολ στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν και «είναι ένα από τα μεγάλα σύμβολα των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Μαρσέιγ», που πλέον θέλουν να γλιτώσουν τον μηνιαίο μισθό του Μήτρογλου που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.