Άνθιμος Οικονομίδης (Παφιακός): «Να μπούμε στα “play offs” όσο πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις μετά τον αγώνα του Green Air Παφιακού με την Νέα Σαλαμίνα έκανε αποκλειστικά στο «AthlitikaPress» ο αρχηγός της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης. Ο διεθνής πασαδόρος αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του με 3-0 σετ, στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στον νέο προπονητή του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Συγχαρητήρια Άνθιμε για την νίκη σας. Πως έζησες το παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα;

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους που φθάνουν μέχρι την είσοδο στην τετράδα. Εμείς διανύουμε μια περίοδο που προσπαθούμε να κρατήσουμε την απόδοση σε ένα καλό επίπεδο, να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, όχι τόσο με την διαφορά του σκορ. Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και όταν θα φθάσουμε στα «Play offs» να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Πιστεύεις ότι η πρωτιά της κανονικής διάρκειας κρίθηκε;

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Σίγουρα η Ομόνοια έχει το μεγάλο προβάδισμα, εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και όσο ψηλότερα καταφέρουμε να τερματίσουμε στην κανονική διάρκεια τόσο το καλύτερο.  Στόχος όμως είναι να μπούμε στην διαδικασία των “Play Offs” στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Πως βλέπεις την ομάδα με την έλευση του Τόρε Αλεξάντερσεν στον πάγκο της;

Ο νέος προπονητής έχει επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ καλύτερα μπορώ να πω αυτή την στιγμή. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και δουλειάς. Εμείς δουλεύουμε, έχουμε ένα καλό προπονητή, έχουμε μια καλή ομάδα και όσο καλύτερα προπονούμαστε τόσο καλύτερα θα παίζουμε.