Παιχνίδι του Αγροτικού στο “Στέλιος Κυριακίδης” (Παφιακό)

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ έκανε γνωστές τις αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων που αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 15-16/12.

Στα αξιοσημείωτα είναι ο ορισμός του παιχνιδιού ανάμεσα στην Γεροσκήπου FC και την Αναγέννηση-Ελπίδα Μουττάλου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (Παφιακό).

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στα παιχνίδια:

  • ΠΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΥΑΛΙΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 16/12/18 και ώρα 2.30μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 5.30μμ στο ίδιο γήπεδο κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων.

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F C – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Στάδιο <Στέλιος Κυριακίδης> (Παφιακό) κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Δημοτικού Σταδίου <Μιχαλάκης Κυπριανού> Γεροσκήπου.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΑΡΚΑΣ Β΄ 2015 – Α. Ε. ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο MAIN PLAY στη Πέγεια κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου Χλώρακας.

Α.Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ – Α Ε ΚΟΥΚΛΙΩΝ F C

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου Κισσόνεργας.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ – ΑΕΝ ΤΙΜΗΣ

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στην έδρα του σωματείου ΑΕΝ Τίμης το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Αμπελίτη κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων λόγω επανασποράς του Γηπέδου ΜΑΡΑΚΑΝΑ. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Β΄ Γύρου θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου ΑΕΝ Τίμης.