Mαρσέιγ-Απόλλωνας 1-3: Αντίο με «διπλό»!

Από: Stelios Pericleous

Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στους ομίλους του Europa League ο Απόλλων που κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 επί της Μαρσέιγ. Σκόραρε δύο φορές ο Μάγκλιτσα στο πρώτο ημίχρονο (8′ πέναλτι, 30′) ενώ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριος Στυλιανού διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 (56′). Με δέκα ποδοσφαιριστές από το 7ο λεπτό η Μαρσέιγ η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 11ο λεπτό με τον Τοβέν. Τελικός απολογισμός για τον Απόλλωνα, 3η θέση στον όμιλο με 7 βαθμούς, δέκα τέρματα υπέρ και δέκα κατά.

Στα ταμεία του Απόλλωνα θα μπουν τουλάχιστον 5 εκατ. 190 χιλιάδες ευρώ. Σε αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνεται το market pool, ούτε τα εισιτήρια των αγώνων και η πώληση των αναμνηστικών προϊόντων της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λεμεσού θα πάρει 240 χιλιάδες ευρώ από τη συμμετοχή της στον 1ο προκριματικό, 260 από το 2ο προκριματικό, 280 από τον τρίτο προκριματικό, 2,92 εκατομμύρια από τη συμμετοχή του στον όμιλο και 1.33 εκατομμύρια από τους βαθμούς που μάζεψε (2 νίκες και μια ισοπαλία).