Εννέα γκολ στον Μούτταλλο! Μεγάλη νίκη η Αναγέννηση επί της Άρμους (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση/Ελπίδα Μουττάλλου επί του Κ.Ν Άρμους το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μουττάλλου με σκορ 5-4.

Η ομάδα του Δήμου Ψαρρά αν και βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά το σκορ εντούτοις έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και με ένα εκπληκτικό  δεύτερο ημίχρονο κέρδισε την Άρμου για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα με τον Αλέξη Τομπουλίδη να βρίσκει δίκτυα νωρίς στο ματς. Η απάντηση της Αναγέννησης όμως ήταν άμεση, με τον Άγγελο Τζιάμαλη να ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1.

Η ομάδα της Άρμους στην συνέχεια έδειξε να μην επηρεάζεται από την ισοφάριση και κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα με το γκολ του Ανδρέα Καλοζώη πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Παρότι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ για δεύτερη φορά, η ομάδα της Ελπίδας βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίκτυα πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του ημιχρόνου. Αυτή την φορά ο Ciprian σημείωσε το 2-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα. Πέντε γκολ, δύναμη, πάθος, εναλλαγές συναισθημάτων και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλύτερα στην επανάληψη και κατάφεραν πολύ νωρίς να μπουν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Θύτης και πάλι ο Άγγελος Τζιάμαλης ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντίνο Κωνσταντίνου για το 3-2 υπέρ της Αναγέννησης.

Η Άρμου προσπάθησε να αντιδράσει όμως πλέον οι αντεπιθέσεις της Ελπίδας έγιναν «φωτιά». Μάλιστα, σε μία εξ αυτών ο Ciprian  βρέθηκε μόνος από δεξιά στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ σημείωσε το 4-2, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ωστόσο και κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με το γκολ του Κριστιάν. Ο επιθετικός της Άρμους μείωσε σε 4-3 από το σημείο του πέναλτι.

Το ματς στην συνέχεια σκλήρυνε αρκετά με δυνατές μονομαχίες και μπόλικο πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η Αναγέννηση όμως με το απίθανο γκολ του Μιχάλη Μπούχλα απέκτησε και πάλι σημαντικό προβάδισμα για την νίκη. Συγκεκριμένα ο Ελλαδίτης επιθετικός σε μια φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με ωραίο γυριστό σουτ σημειώνοντας το 5-3.

Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το ματς κρίθηκε η Άρμου λίγα λεπτά πριν την λήξη κέρδισε πέναλτι για δεύτερη φορά. Ο Κρίστιαν και πάλι ευστόχησε για να διαμορφώσει το τελικό 5-4.

Στα λεπτά που απέμειναν δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο με αποτέλεσμα την νίκη να παίρνει η Αναγέννηση/Ελπίδα  κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: