«Έδειξε τα δόντια» της η Γεροσκήπου FC κόντρα στην Άρμου (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στο Κ.Ν Αρμους και την Γεροσκήπου FC έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιωάννου ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα να πετύχει μια εντυπωσιακή νίκη με το ευρύ σκορ 5-0. Από την αντίπερα όχθη η Άρμου παρουσιάστηκε πολύ επηρεασμένη από τις απουσίες παικτών που είχε και από το γεγονός ότι ο προπονητής της Λάκης Αθανασίου απουσίαζε από τον πάγκο της.

Καλύτερα στον αγώνα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι της Γεροσκήπους, οι οποίοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Αφού έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες προηγουμένως, ο συνήθεις ύποπτος Κώστας Σολωμού στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος στράικερ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πέτυχε το 0-1.

Στην συνέχεια η Άρμου προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και πάλι με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το 0-2 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να πιέσουν αρκετά για να μειώσουν στο σκορ. Όμως και πάλι η Γεροσκήπου ήταν αυτή που βρήκε δίκτυα. Συγκεκριμένα σε μια αντεπίθεση ο Κώστας Σολωμού έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ το οποίο απόκρουσε ο Ντίνος Κωνσταντίνου, με τον Γρηγόρη Χατζηβασίλη να παίρνει το ριμπάουντ και να σημειώνει προ κενής εστίας το 0-3.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία στα ύψη πλέον κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη δύο τέρματα ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0. Αρχικά ο Γρηγόρης Χατζηβασίλης με απίθανο γυριστό σουτ έκανε το 0-4 και ο Κώστας Σολωμού με πλασέ προ κενής εστίας διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό το τελικό 0-5.

Φωτογραφικό υλικό του AthlitikaPress από τον αγώνα: