Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στον Μούτταλλο… Τη νίκη η Χρυσομηλιά!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ματς με έντονες συγκινήσεις έγινε το απόγευμα του Σαββάτου  στο γήπεδο του Μουττάλλου για την Α’ Κατηγορία του Αγροτικού.

Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και Α.Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, με νικήτρια την ομάδα αυτήν του Κύπρου Παπαδημήτρη με τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο α’ μέρος για την Χρυσομηλιά ο Δημόκριτος Μπαζοΐδης. Στην συνέχεια ο Ευαγόρας είχε κάποιες καλές στιγμές για να ισοφαρίσει όμως το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άνδρου Πολυδώρου με το γκολ του Νεόφυτου Δημοσθένους κατάφερε να ισοφαρίσει βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι.

Στο 90ο λεπτό και ενώ όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει μοιρασιά στο ματς, ο επιθετικός της Χρυσομηλιάς Θωμάς Γαβριηλίδης βρήκε δίκτυα δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, μόλις λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Στο διάστημα που απόμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα όσοι βρέθηκαν στον γήπεδο του Μουττάλλου έζησαν έντονες συγκινήσεις. Συγκεκριμένα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ευαγόρας κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Κώστας Μεταξάς που ανάλαβε την εκτέλεση του αστόχησε βγάζοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα που δίνει στην Χρυσομηλιά ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.