«Αγγλικό» σκορ στην Γιόλου… Μοιρασιά ανάμεσα σε Ποσειδώνα και Αναγέννηση (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνεχές εναλλαγές συναισθημάτων, έξι γκολ, δύναμη και πάθος ήταν μερικά από τα στοιχεία που διαμόρφωσαν το σημερινό παιχνίδι που έγινε στην Γιόλου ανάμεσα στον τοπικό Ποσειδώνα και την Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλλου. Τελικό σκορ 3-3 και άχαρη μοιρασιά για τις δύο ομάδες.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό. Η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα με το Ciprian να σημειώνει το 0-1.

Στην συνέχεια ο γηπεδούχος Ποσειδώνα ισορρόπησε τον αγώνα και ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα πριν την λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Ορέστης Παλατές μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ελπίδας βρήκε δίκτυα. Το 1-1 ήταν και τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ομάδα της Γιόλους κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στον αγώνα κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα με το θαυμάσιο γκολ του Νέστωρα Κωνσταντίνου. Ο νεαρός με φαλτσαριστό σουτ από τα πλάγια της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 60ο λεπτό.

Η χαρά για τους γηπεδούχους όμως δεν κράτησε για πολύ. Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και μέσα σε 15 λεπτά κατάφεραν να φέρουν τούμπα τον αγώνα. Αρχικά ισοφάρισε ο Πόλυς Άνυφτος και μπήκε μπροστά με το γκολ του Μιχάλη Μπούχλα στο 78ο λεπτό της συνάντησης.

Η Γιόλου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών ο Βάβα από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ του AthlitikaPress από το παιχνίδι: