Προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Άτλαντας απέναντι στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ Μέσα Γειτονιάς για το Κύπελλο Καλαθόσφαιρας Β1 και Β2 κατηγορία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Η ομάδα μας έχοντας σημαντικές απώλειες στη βασική του πεντάδα παρουσιάσε ελπιδοφόρες προσθήκες στο γήπεδο από τα παιδιά που αγωνίζονται σε μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες (Κ16 – Κ18), κοιτάζοντας με αξιοπρέπεια τον αντίπαλό της στα μάτια κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 49-77 υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο κλειστό του Λυκείου Κύκκου στην παρουσία πλήθους φιλων του Άτλαντα.

ΑΤΛΑΝΤΑΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Β1 – Β2 25/11/2018 HIGHLIGHTS

🏀🏀 Με σημαντικές απώλειες από την βασική του πεντάδα ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ, αλλά με θετικές προσθήκες στην ομάδα από τα παιδιά που αγωνίζονται σε μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες (Κ16 – Κ18), κοίταξε με αξιοπρέπεια τον αντίπαλό του στα μάτια κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στο γεμάτο με πάθος και ένταση ΑΣΤΕΡΑ Μέσα Γειτονιάς, που κυνήγησε την νίκη και το σκορ του πίνακα μέχρι το τελευταίο λεπτό.Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/11/18 στα πλαίσια του κυπέλλου που διεξάγεται με την Β1 και Β2 κατηγορία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.🏀🏀🏀🏀 Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε την προσπάθεια της ομάδας μας. 🏀🏀

Posted by Atlantas Basketball School on Monday, 26 November 2018