Πέρασε από την Γιόλου η Γεροσκήπου FC με τα γκολ του Κώστα Σολωμού (pics+vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το “κανόνι” της Γεροσκήπους FC δεν λέει να σιγήσει. Ο λόγος για τον Κώστα Σολωμού ο οποίος μετά το χατ-τρικ της περασμένης βδομάδας, βρήκε άλλες δύο φορές δίκτυα στο σημερινό ματς στην Γιόλου κόντρα στον Ποσειδώνα (0-2), χαρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου στην ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου. Πολύ καλή παρουσία του Ποσειδώνα κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο αγώνας Κυπέλλου ΠΟΑΣΠ ανάμεσα στον Ποσειδώνα Γιόλους και την Γεροσκήπου FC.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου ήταν αυτή που είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη ο γηπεδούχος Ποσειδώνας περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα κλείνοντας καλά τους χώρους.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κώστας Σολωμού έλυσε τον γόρδιο δεσμό βάζοντας την Γεροσκήπου μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, με σουτ εντός περιοχής ο έμπειρος στράικερ σημείωσε το 0-1.

Στην επανάληψη, η Γεροσκήπου μπήκε δυνατά και ευτύχησε νωρίς να πάρει αέρα δύο τερμάτων, με τον Σολωμού να σκοράρει και πάλι. Αυτή την φορά μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στην συνέχεια ο Ποσειδώνας ισορρόπησε τον αγώνα, είχε κάποιες ευκαιρίες όσο και η Γεροσκήπου FC, όμως το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φωτογραφικό υλικό του “AthlitikaPress”:

Δείτε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης: