Επαγγελματικά πρότυπα στην Ακαδημία Διονύσου–Συνεργασία με Κλινική Διαιτολόγο- Διατροφολόγο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοένα και ψηλότερα ανεβάζουν τον πήχη στην Ακαδημία Κορασίδων και Παγκορασίδων Διονύσου Έμπας αφού οι συνεργασίες της Ακαδημίας έρχονται να αποδείξουν ότι στην Έμπα το πήραν πολύ στα σοβαρά και διαρκώς κτιζουν γερά θεμέλια για το μέλλον.

Διαβάστε αυτούσια την τελευταία ανακοίνωση της Ακαδημίας: 

Η Ακαδημία Κορασίδων Παγκορασίδων του Α.Ο. Διόνυσος Έμπας ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικής συνεργασίας με την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο BSc, MSc Εύη Γιαλλούρη.

Η Ακαδημία μας θέλοντας διαρκώς να αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τις αθλήτριές της προχώρησε σε συνεργασία με την κυρία Γιαλλούρη η οποία ξεκινώντας ήδη από χθες Τρίτη 20 Νοεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα.

Η κυρία Γιαλλούρη στο πλαίσιο του προγράμματος της Ακαδημίας μίλησε στις Κορασίδες και Παγκορασίδες του Σωματείου μας για τις διατροφικές συνήθειες που πρέπει να έχουν οι αθλητές. Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στο τι πρέπει μια αθλήτρια, στην ευαίσθητη ηλικία των 9-15 ετών να καταναλώνει και τι κυρίως να αποφεύγει. Η κυρία Γιαλλούρη μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής της δραστηριότητας θα αναλάβει να καταρτήσει διατροφολόγια για κάθε αθλήτριά μας ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες και τον σωματότυπό της.

Με την ευκαιρία η Επιτροπεία της Ακαδημίας Κορασίδων και Παγκορασίδων Α.Ο. Έμπας θέλει να εκφράσει την χαρά και την ικανοποίησή της που μια τέτοια επαγγελματίας εντάχθηκε στην μεγάλη οικογένεια του σωματείου μας προσδίδοντας επιστημοσύνη και γνώσεις σε ένα πολύ ευαίσθητο και λεπτό ζήτημα όπως είναι οι διατροφικές συνήθειες.

Την κυρία Γιαλλούρη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στη διεύθυνση Αχέπανς 2, Διαμέρισμα 4, στο Αναβαργός, στο τηλέφωνο 96323155 ή στην σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/evigiallouri/

Τέλος η Επιτροπή της Ακαδημίας με την ευκαιρία αυτή ενημερώνει ότι έπονται και άλλες σημαντικές συμφωνίες σε εταιρικό επίπεδο που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την Ακαδημία σε επαγγελματικά επίπεδα.

nor