Μπεν Σιμόν: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Από: Stelios Pericleous

Συνέντευξη Τύπου παράθεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν για τον αυριανό αγώνα με την Βουλγαρία στο ΓΣΠ στα πλαίσια του UEFA Nations League. Μαζί με τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό παρεβρέθηκε και ο Γιώργος Εφραίμ.

 

 

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεν Σιμόν:

Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθος για το πόσο σημαντικός είναι ο αυριανός αγώνας. Να αντιληφθούμε την σημασία του αυριανού αγώνα για πολλούς λόγους για τους βαθμούς, για την θέση στον όμιλο και γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Κτίσαμε κάτι στο ξεκίνημα αυτής της διοργάνωσης και στους προηγούμενους αγώνες.

Θέλουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου, βελτιωνόμαστε και είμαστε σε μια διαδικασία μέσω της οποας  προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς σε σχέση με την σύνδεση που θέλουμε να έχουμε με τους φιλάθλους μας.

Θέλουμε μετά τον αυριανό αγώνα να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια πίστη στην ομάδας μας που είχαμε μετά τους τελευταίους αγώνες με Σλοβενία και Βουλγαρια. Θα είναι πολύ σημαντικό μέσα απο την προασπάθεια μας στον αυριανό αγωνα να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην ομάδας μας.

Όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος έρθει στο γήπεδο τόσο το καλύτερο θα είναι για εμας. Πιστεύουμε στην ομάδας μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Εφραίμ:

Κάνουμε ξανά κάλεσμα στον κόσμο όσοι περισσότεροι παρευρεθούν αύριο τόσο μεγαλύτερη στήριξη θα μας δώσουν και ελπίζω στο τέλος του παιχνιδιού να τους κάνουμε περήφανους όπως και τους ευτούς μας φυσικά.

Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ευελπιστώ ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιρστές θα βρεθούν στην καλύτερη τους μέρα. Σίγουρα δεν μπορούν όλοι ποδοσφαιρστές να βρεθούν σε ένα παιχνίδι στο 100% των ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων τους αλλά αν οι πλείστοι είμαστε εκεί πεισμωμένοι για να πάρουμε το παιχναίδι νομίζω θα τα καταφέρουμε.