Εκεί θα ενισχυθεί η Πάφος FC τον Ιανουάριο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως προκύπτει τόσο από τις δηλώσεις τόσο του Τεχνικού Διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν, όσο και απ’ αυτές του προπονητή της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς είναι δεδομένο ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν κινήσεις για ενίσχυση του ρόστερ.

Οι θέσεις στις οποίες θα υπάρξει ενίσχυση είναι αυτές του εξτρέμ και του κεντρικού χαφ.

Στα «φτερά» της επίθεσης πέραν του Παναγιώτη Ζαχαρίου δεν υπάρχει άλλος κλασσικός εξτρέμ εντός της ομάδας και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ίσως και δύο ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη θέση, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα και την επιθετική ευχέρεια στο ένας εναντίων ενός.

Παράλληλα, στόχος είναι η ενίσχυση στον χώρο του κέντρου με ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους. Και πάλι κύριο χαρακτηριστικό του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί θα είναι η ταχύτητα καθώς οι Ζίβουλιτς, Κουλς και Φόλμπρεχτ δεν φημίζονται γι’ αυτήν.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πιθανή είναι και η επανεγγραφή του Γιαν Κόπριβετς στο ρόστερ της ομάδας χωρίς αυτή να είναι δεδομένη.

Βέβαια, έχουμε μπροστά μας ακόμη ενάμισι μήνα μέχρι την μεταγραφική περίοδο και όπως όλοι γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο αλλάζουν εύκολα τα δεδομένα.