Κύπρος – Μαυροβούνιο (11:00πμ – Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, www.cfa-tv.com)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για διεκδίκηση της πρόκρισης αρχίζει την προσπάθεια της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 η Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Σήμερα Τρίτη, στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, στις 11:00πμ, η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου. Ελεύθερη η είσοδος.

Η προσπάθεια που θα καταβάλουν οι νεαροί διεθνείς μας για νικηφόρο ξεκίνημα θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.cfa-tv.com.

Οι νεαροί διεθνείς μας περιμένουν με αισιοδοξία τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και όπως σε κάθε πρεμιέρα, θετικός απολογισμός ενισχύει την προσπάθεια για εκπλήρωση του στόχου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής με ικανοποίηση βλέπει όλους τους διεθνείς μας να βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας για τις επίσημες πλέον υποχρεώσεις.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τουρνουά με δύο στόχους. Πρώτον να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με εικόνα πολύ καλή. Δεύτερος και πιο βασικός, να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νεόφυτος Λάρκου και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Ο όμιλος μας είναι κλειστός ανταγωνιστικός με πολύ αξιόλογες ομάδες. Βασικό κριτήριο για την πορεία μας θα αποτελέσει η δική μας παρουσία. Δουλεύουμε και θεωρώ είμαστε σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ρουμάνος George Catalin Gaman με βοηθούς το συμπατριώτη του Mihai Marica και το Φινλανδό Riku Vihreävuori.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Marc Batta (Γαλλία) και παρατηρητής αγώνα ο Borja Bilbao (Ισπανία).

**Χορηγός της Εθνικής Νέων είναι η ΕΚΟ.

Σήμερα στις 14:30 στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ρωσίας με τη Λετονία.

Προϊστορία
Με το Μαυροβούνιο αναμετρηθήκαμε άλλες τρεις φορές σε προκριματικές φάσεις και το 2012 και το 2016 καταφέραμε να προκριθούμε στον elite round.

Συνοπτικά όλοι οι αγώνες μας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο:

26.11.212: Κύπρος – Μαυροβούνιο…1-1
13.10.2014: Μαυροβούνιο – Κύπρος…6-3
11.11.2016: Μαυροβούνιο – Κύπρος…0-1

Μετάδοση αγώνα
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας www.cfa-tv.com, θα δώσει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό στην Κύπρο και στο εξωτερικό, να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η θέαση του αγώνα θα είναι χωρίς χρέωση. Με εγγραφή στην πλατφόρμα www.cfa-tv.com οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.