Άριστος ο Άριστος Παντελή! Πότε “φεύγει” για την Αγγλία (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Περίφημα τα πήγε ο συμπολίτης (πλέον) μας αθλητής σωματικής διάπλασης Άριστος Παντελή στους χθεσινούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία.

Ο Άριστος που εργάζεται χρόνια τώρα με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά γύρω από την αγαπημένη του ενασχόληση που είναι η σωματική διάπλαση εξασφάλισε δυο διακρίσεις στους χθεσινούς αγώνες στη Λευκωσία και ετοιμάζει ήδη τις αποσκευές του για την Αγγλία όπου θα μεταβεί εντός της εβδομάδας για να συμμετάσχει σε αντίστοιχους διεθνείς αγώνες.

Στους χθεσινούς αγώνες Mr. and Miss WABBA Cyprus ο Άριστος στην κατηγορία tall physique μέχρι 178 εκ. εξασφάλισε την πρώτη θέση ενώ στην ανοικτή κατηγορία Men Fitness ο αθλητής μας ήρθε δεύτερος στη γενική κατάταξη.

Ο Άριστος πέραν από Άριστος αθλητής είναι και πολύ Άριστος χαρακτήρας, δραστήριος και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους γύρω του τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του δραστηριότητα στην Ελληνική Τράπεζα.

Ένας αθλητής του οποίου η συμπεριφορά και η όλη δράση πηγάζει αφθόρμητα ευγένεια και καλοσύνη και σίγουρα τα καλά του αποτελέσματα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Μπράβο Άριστε!!!